Volgen

Bedrijfsinstellingen | Toegang beperken binnen mijn groepen

Wanneer jij een groep aanmaakt als medewerker, wordt deze groep automatisch alleen zichtbaar voor leden binnen jouw portaal. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook alleen jouw groepen zien, kan je in de bedrijfsinstellingen, onder portaal inhoud, aanvinken dat er standaard alleen club groepen worden getoond. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk