Activiteitenkalender | Eigengemaakte activiteit aanpassen

Deze kan worden aangepast in een activiteitenkalender. Je kan je eigen gebruiken, door te switchen naar je privé account, of die van een klant, door via de zwarte coachingsbalk naar een activiteitenkalender toe te gaan. In de activiteitenkalender klik je rechts in het scherm op “voeg activiteit toe”. Daar zoek je de activiteit op, klik op de oefening en kan je klikken op “Edit”.

Tags: activiteit aanpassen, edit, eigen, gemaakte, oefening.