Facturen | Waar kan ik mijn facturen van Virtuagym terug vinden?

Je kunt de facturen naar Virtuagym vinden in de bedrijfsinstellingen onder "licentie en facturen". Hier staat het volledige overzicht van jouw betaalde en openstaande facturen. Je kunt de facturen hier ook downloaden voor je administratie.

Denk eraan dat facturen die jij aanmaakt voor jouw klanten (met het ledenadministratiepakket) te vinden zijn in een andere app, genaamd "financieel".