Volgen

Workouts | De Workout die ik heb toegewezen aan mijn klant, staat niet in zijn activiteitenkalender

Wanneer je een trainingsplan toewijst aan je klant, kan je deze altijd terugvinden in zijn activiteitenkalender. Is dit niet het geval, dan is het mogelijk dat je niet was verbonden met de klant op het moment dat je het plan toewees. Dit betekent dat het plan nu is toegevoegd aan jouw persoonlijke activiteitenkalender. Je kunt dit checken door je account te verwisselen naar "privé" rechtsboven in het scherm en je activiteitenkalender te bekijken. 

Zorg er dus voor dat je verbonden bent met jouw klant voordat je een plan toevoegt. Dit betekent dat je eerst jouw klant in de Coach app moet opzoeken, in plaats van direct naar de Trainings app te gaan. Let erop dat wanneer je een schema toevoegt of de FitTest afneemt, je bovenin de zwarte balk hebt staan met informatie over jouw klant. Dit is voor jou de bevestiging dat je op dat moment verbonden bent met je klant.

Kan je het trainingsplan nog steeds niet terugvinden? Check dan of het trainingsplan wel is gevuld met oefeningen. Een leeg plan kun je wel toevoegen aan je klant, maar er zijn geen oefeningen om weer te geven waardoor het lijkt alsof er niks is gebeurd. Je kan dit checken door het plan te bewerken in de plan editor.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk