Bedrijfsinstellingen | Pushnotificaties

Niet iedereen bekijkt altijd zijn e-mail. Wat je wel zeker weet, is dat je klanten hun telefoon checken als deze trilt. De pop-ups op je startscherm die zeggen dat iemand iets op je Facebookwall heeft geplaatst? Dat is een pushnotificatie en die zijn nu ook mogelijk in de Virtuagymapp.

Stel je standaard notificaties in!

Je kan als club de default notificaties instellen, waarvan jij wilt dat je klanten een push notificatie krijgen. De eerste keer stel je de default waardes in, en die worden overnomen door al je klanten. De klant kan dan later zelf deze default settings wel overschrijven.
Bepaal als club of je wilt dat een klant een e-mail EN een push krijgt. Of alleen een push, of alleen een e-mail.

Let op! De push notificaties zijn pas zichtbaar voor de klant nadat de klant de nieuwe update heeft van zijn/haar mobiele app. Schakel dus daarom in het begin niet direct de emails uit.

Op dit moment biedt Virtuagym notificaties voor:

• Communitynotificaties zoals likes, achievements en bericht- en antwoordnotificaties;
  • Roosternotificaties inclusief boekingsbevestigingen en wachtlijstnotificaties.

Als clubmanager kun je instellen voor welke updates jouw klanten een notificatie ontvangen. Ga hiervoor naar bedrijfsinstellingen > notificatie instellingen. Voor iedere soort activiteit kun je instellen of klanten een melding moeten ontvangen als mail, pushnotificatie, beide of geen van beide.

In het notificatiecenter kun je twee types pushnotificaties instellen per rooster.

Ook voor de community zijn verschillende pushnotificaties beschikbaar.

Daarnaast kunnen klanten hun persoonlijk notificatie-instellingen doen door in de mobiele app te tikken op menu > instellingen > notificaties in de mobiele app.