Life Fitness integratie

Dankzij de integratie met Life Fitness cardioapparatuur kan een gebruiker van Life Fitness apparaten gemakkelijk hun activiteiten loggen met de Virtuagym app:

1. Activeer de QR-code scanner: Zorg dat de QR-code scanner geactiveerd is in je app. Je kunt dit doen in je Bedrijfsinstellingen > Mobiele apps > Andere instellingen > Inschakelen QR codes
  2. Neem plaats op het apparaat: Open je Virtuagym app of je eigen custom branded app.
  3. Scan de QR code: In de rechter bovenhoek van het startscherm kun je de QR code scanner vinden. Open deze scanner en scan dan de QR code die zichtbaar is op het scherm van het Life Fitness apparaat.
  4. Je bent nu ingelogd: Het Life Fitness scherm geeft een notificatie weer dat je bent ingelogd en je zult je naam zien op het scherm onder de QR-code.
  5. Klaar voor de start! Doe je workout.
  6. Na je workout wordt de data automatisch opgeslagen in je Activiteitenkalender. Goed gedaan!

Voor een volledig beeld van de gebruikerservaring, bekijk dan de onderstaande video: