Veel Gestelde Vragen over Server onderhoud

In dit artikel vind je antwoorden op mogelijke vragen die je hebt over Virtuagym Server onderhoud.

Om meer te weten te komen over wanneer dit server onderhoud precies plaatsvindt, kan dit artikel worden raadgepleegd.

Wat gebeurt er wanneer er Virtuagym onderhoud plaatsvindt?
Dit kan van alles zijn! Onze geplande onderhoud momenten worden meestal gebruikt om ons systeem voor te bereiden op nieuwe ontwikkelingen. Dit soort aanpassingen kunnen alleen worden gemaakt wanneer ons platform niet toegankelijk is en worden daarom gehouden op de uren die in het Onderhoud Slot artikel te vinden zijn.

Wat als ik het systeem moet gebruiken tijdens deze uren?
Gezien ons systeem niet toegankelijk is wanneer we onderhoud plegen, adviseren wij je alle benodigde informatie uit te printen voor de geplande tijd. Denk daarbij aan:

- Rooster overzicht printen, inclusief de deelnemers van elke activiteit
- Trainingsschema's printen van geplande PT klanten
- Voeding-en maaltijdplannen printen van geplande dietist klanten

Daarnaast is het goed te realiseren dat de Bezoekersregistratie, het financiële overzicht en het kassa systeem niet bruikbaar zijn in de onderhouds uren. Dit betekent dat elke aankoop of check-in niet online geregistreerd kan worden en dus op papier moet worden bijgehouden. Zodra het systeem weer online is, kun je missende informatie achteraf alsnog invoeren om te zorgen dat jouw administratie op orde is.

Wij doen ons uiterste best om het onderhoud te beperken tot tijden waarop het systeem zo min mogelijk wordt gebruikt, maar het kan voorkomen dat onderhoud uitloopt. Daarom willen we je vragen, wanneer het systeem moet worden gebruikt de dag van het onderhoud, bovenstaande suggesties door te voeren.

Zijn mijn gegevens veilig tijdens Server onderhoud?
Virtuagym neemt beveiliging van gegevens heel serieus. We doen er altijd alles aan om klant gegevens veilig te stellen. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over het verliezen van data, ook niet tijdens onderhoud.