Volgen

Heb je de credits van een lidmaatschap veranderd, maar zijn de veranderingen niet toegepast bij de klanten?

Vaak gebeurt het dat het aantal credits van een reeds aangemaakt lidmaatschap wordt gewijzigd, maar dat er geen nieuwe credits worden toegevoegd aan de klanten die al gebruik maken van het lidmaatschap. Dit gebeurt wanneer het lidmaatschap niet correct is gewijzigd. Er zijn twee manieren om de credits van een lidmaatschap aan te passen, afhankelijk van wat je wilt bereiken.

Als alleen het lidmaatschap wordt bewerkt, dat wil zeggen, als alleen het aantal credits van het lidmaatschap wordt gewijzigd en de wijzigingen worden opgeslagen, zullen deze wijzigingen alleen van toepassing zijn op de klanten aan wie je het lidmaatschap voor de eerste keer toewijst.

Als je wilt dat met de wijziging van de credits van het lidmaatschap, het nieuwe aantal credits wordt toegepast op zowel de klanten die het lidmaatschap al toegewezen hebben gekregen als de nieuwe klanten (klanten aan wie je het lidmaatschap voor de eerste keer toewijst), moet het lidmaatschap op een andere manier worden aangepast. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Schakel de credits optie uit, u kunt deze deactiveren via het vinkje aangegeven in de afbeelding hieronder. Ga naar de volgende stap om het lidmaatschap op te slaan met de credits gedeactiveerd:

 

Zodra het lidmaatschap is opgeslagen met de credits gedeactiveerd, wijzig je het lidmaatschap opnieuw. Activeer je de credits weer en voeg het nieuwe aantal credits toe dat je wilt koppelen aan dit lidmaatschap, zoals de eerste keer dat je het lidmaatschap hebt aangemaakt.

Sla het lidmaatschap opnieuw op. Nu kunt u het correct aangepaste lidmaatschap toewijzen aan uw klanten. U zult zien dat het nieuwe aantal credits worden toegewezen aan nieuwe klanten en aan lopende lidmaatschappen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen