Παρακολούθηση

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω μία συνδρομή;

 

Στην περίπτωση όπου κάποια από τις συνδρομές που προσφέρετε λήξει ή δεν επιθυμείτε να την ξαναχρησιμοποιήσετε, έχετε την επιλογή να την απενεργοποιήσετε. Όταν απεργοποιείτε τις συνδρομές, τότε δεν μπορείτε πια να τις χρησιμοποιείσετε ή να τις προσφέρετε σε πελάτες.

Άν θέλετε να απενεργοποιήσετε μια συνδρομή, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις της επιχείρησης σας > συνδρομές > επιλέξτε τη συνδρομή που θέλετε να απενεργοποιήσετε και κάντε κλίκ στο εικονίδιο "Επεξεργασία".

Όπως βλέπετε, μπορείτε να επιλέξετε το "Ανενεργό". Αφού κάνετε κλίκ στη συγκεκριμένη επιλογή, αποθηκεύστε τη συνδρομή. Η συνδρομή δε θα εμφανίζεται πιά δίπλα στις υπόλοιπες.

Σημειώστε ότι οι πελάτες που είχαν την συγκεκριμένη συνδρομή θα συνεχίζουν να φαίνονται ώς ενεργοί στην πύλη σας. Η απενεργοποίηση της συνδρομής αφορά μοναχά τη μελλοντική της χρήση.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
1 στους 1 το βρήκαν χρήσιμο
Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Υποβολή αιτήματος

Σχόλια