Παρακολούθηση

Πώς να διαγράψω ένα χρονοδιάγραμμα;

Υπάρχει η πιθανότητα να θέλετε να διαγράψετε κάποιο πρόγραμμα επειδή δεν το χρησιμοποιείτε πλέον.Μπορείτε να διαγράψετε ένα πρόγραμμα πηγαίνοντας στο "Ρυθμίσεις χρονοδιαγράμματος". Πρώτα, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις επιχείρησης και κάνετε κλικ στις ρυθμίσεις χρονοδιαγράμματος.

Κάντε κλικ στο σύμβολο κάδος απορρυμάτων που βρίσκεται στα δεξιά του προγράμματος που θέλετε να διαγράψετε.

Άν το πρόγραμμα που θέλετε να διαγράψετε περιέχει σχεδιασμένα events, προπονητές και πελάτες η διαγραφή του θα πάει ώς εξής: οι προπονητές και οι πελάτες σας θα λάβουν μια ειδοποίηση μέσω email και οι πιστώσεις τους θα επιστραφούν.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
0 στους 0 το βρήκαν χρήσιμο
Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Υποβολή αιτήματος

Σχόλια