Παρακολούθηση

Γιατί δε μπορώ να διαγράψω ένα πρόγραμμα Club;

Αφού φτιάξετε ένα προπονητικό πρόγραμμα είστε, κατά κάποιον τρόπο, ο ιδιοκτήτης του προγράμματος. Άν το επιτρέπετε, το πρόγραμμα θα είναι ορατό και σε άλλα άτομα τα οποία θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και να βασιστούν σε αυτό ώστε να φτιάξουν την δική τους εκδοχή. Παρόλαυτα, δε θα έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν το αυθεντικό πλάνο που φτιάξατε. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ο ιδιοκτήτης του προγράμματος έχει τη δυνατότητα να το διαγράψει.

Μπορείτε να ελέγξετε άν είστε ο ιδιοκτήτης ενός προγράμματος ρίχνοντας μια ματιά σε δύο πράγματα. Όταν είστε ο ιδιοκτήτης τότε θα δείτε:

1. "Διαγραφή αυτού του προγράμματος" στην κάτω αριστερό μέρος της οθόνης

2. "Αποθήκευση ως νέο πρόγραμμα" στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης

Εάν οι παραπάνω δύο επιλογές δεν εμφανίζονται, τότε δεν είστε ο ιδιοκτήτης του προγράμματος.

Υπάρχει η περίπτωση να έχετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στο σύστημα σας που θέλετε είτε να αλλάξετε, να διαγράψετε ή απλά δεν είναι δικό σας. Ένα πρόγραμμα Club μπορεί να δημιουργηθεί μοναχά από τους εργαζόμενους στην επιχείρηση σας και άρα δε θα είναι πολύ δύσκολο να βρείτε τον δημιουργό του προγράμματος. Απλά μπείτε στο σύστημα με τον λογαριασμό του Χ εργαζόμενου και θα βρείτε την επιλογή να διαγραφής ή επεξεργασίας του προγράμματος.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
0 στους 0 το βρήκαν χρήσιμο
Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Υποβολή αιτήματος

Σχόλια

Παρέχεται από τη Zendesk