Παρακολούθηση

Τι μπορώ να κάνω στο "Περιεχόμενο Πύλης";

Ποιές είναι οι δυνατότητες του "Περιεχομένου Πύλης";

Κοινότητα

Να εμφανίζονται οι ομάδες του Club από προεπιλογή

Η επισκόπηση της σελίδας των ομάδων θα δείχνει μόνο ομάδες οι οποίες έχουν δημιουργθεί εντός της δικής σας πύλης. Θέλετε να φτιάξετε μια καινούρια ομάδα; Κάνετε κλικ εδώ.

Να εμφανίζονται οι προκλήσεις του Club από  προεπιλογή

Η επισκόπηση της σελίδας προκλήσεων θα δείχνει μόνο προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί εντός της δικής σας πύλη. Θέλετε να φτιάξετε μια πρόκληση; Κάνετε κλικ εδώ.

Πελάτες και προσωπικό

Αυτόματη αλλαγή όλων των νέων μελών σε PRO

Όλοι οι νέοι πελάτες που προσθέτονται στην εφαρμογή "Πελάτες και προσωπικό" θα ορίζονται αυτόματα ως μέλη PRO και θα έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του PRO. Διαβάστε εδώ τι μπορείτε να κάνετε με τις συνδρομές PRO για τους πελάτες σας.

Αυτόματη πρόσκληση των πελατών που προστέθηκαν πρόσφατα

Οι νέοι πελάτες θα λάβουν ένα e-mail αφού προστεθούν στο σύστημα σας.

Προγράμματα προπόνησης

Οι πελάτες μπορούν να δημιουργούν προγράμματα προπόνησης

Αν θέλετε να μπορούν οι πελάτες σας να μπορούν να δημιουργούν προγράμματα απο μόνοι τους τότε επιλέξτε αυτό το κουτάκι. Εάν όχι, μην το επιλέξετε.

Οι πελάτες μπορούν να δούν

-Όλα τα πλάνα προπόνησης. Οι πελάτες μπορούν να δούν και να χρησιμοποιήσουν όλα τα προπονητικά προγράμματα.

-Προκαθορισμένα προγράμματα Club και Virtuagym. Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα προπονητικό πρόγραμμα; Κάνετε κλικ εδώ.

-Μόνο προγράμματα Club. Οι πελάτες μπορούν να δούν μόνο προγράμματα Club.

-Δεν υπάρχουν προγράμματα προπόνησης. Οι πελάτες δε μπορούν να δούν ούτε και να χρησιμοποιήσουν προγράμματα προπόνησης.

Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να απενεργοποιήσετε ολόκληρες εφαρμογές χρηστών. Ίσως να μην θέλετε τους πελάτες σας να έχουν πρόσβαση στον "Μετρητή Σώματος", ή δε θέλετε να δείξετε το πρόγραμμα. Όταν απενεργοποιείτε κάποια από τις εφαρμογές, οι πελάτες σας δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτή και θα εξαφανιστεί εντελώς από το σύστημα τους. Θυμηθείτε ότι αυτό μπορεί να γίνει αλλά θα ισχύει για όλους τους πελάτες. Αν απενεργοποιήσετε την εφαρμογή για ένα μέλος, τότε την αφαιρείτε από όλους.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποιές εφαρμογές έχουν ρυθμιστεί ως προεπιλογή για τον πελάτη. Αυτές οι εφαρμογές θα εμφανίζονται στο μενού που υπάρχει στο προφίλ του πελάτη. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αλλάξουν αυτές τις εφαρμογές από μόνοι τους και να αποφασίσουν ποιές από αυτές θέλουν να βλέπουν στην μπάρα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης τους.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
0 στους 0 το βρήκαν χρήσιμο
Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Υποβολή αιτήματος

Σχόλια

Παρέχεται από τη Zendesk