Παρακολούθηση

Πελάτες και προσωπικό | Για ποιούς πελάτες πληρώνω;

Όταν είστε πελάτης του Virtuagym Professional, έχετε υπογράψει μια συμφωνία άδειας με έναν μέγιστο αριθμό πελατών. Φυσικά, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτόν τον αριθμό αλλά έτσι θα αυξηθεί και το ποσό που πληρώνετε για την άδεια σας. 

Υπάρχουν διαφορές μεταξύ ενεργοποιημένων, ενεργών και ανενεργών πελατών.

Ένας ενεργοποιημένος πελάτης είναι ένας πελάτης που έχει καταχωρηθεί στο σύστημα και έχει το προσωπικό του λογαριασμό μέσω του οποίου μπορεί να έχει πρόσβαση στις εφαρμογές.

Ένας ενεργός πελάτης είναι κάποιος που έχετε καταχωρήσει στο σύστημα αλλά ΔΕΝ έχει καταχωρήσει το προσωπικό του προφίλ στο σύστημα (ή τουλάχιστον όχι ακόμη). Η κατάσταση του θα είναι είτε στο "προσκαλέστηκε" ή δε θα δείχνει τίποτα καθώς ίσως να μην θέλετε να έχει πρόσβαση στην πύλη σας.

Ένας ανενεργός πελάτης είναι κάποιος που έχετε προσθέσει στο σύστημα αλλά έχετε πλέον καταργήσει. Αυτό σημαίνει, ότι το προσωπικό του προφίλ έχει διαγραφεί και δεν έχει πλέον πρόσβαση στην πύλη σας. Επίσης, δε μπορείτε να του αναθέσετε πλέον προπονητικά ή διατροφικά προγράμματα καθώς δεν έχει προσωπικό προφίλ. Tα στοιχεία του πελάτη θα παραμείνουν στο σύστημα σας κάτω απτην κατηγορία "Μη ενεργοί" για την περίπτωση που επιστρέψει ή θα λόγους marketing.

Στο σύστημα σας, πληρώνετε τόσο για τους ενεργούς και τους ενεργοποιημένους πελάτες. Η προβολή πελατών που βλέπετε όταν μπαίνετε στο "Προσωπικό και πελάτες" περιέχει πάντα τους ενεργούς πελάτες, έτσι ο αριθμός των πελατών ο οποίος εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας είναι και ο αριθμός πελατών για τον οποίο πληρώνετε. Άν δε θέλετε να πληρώνετε πλέον για κάποιον συγκεκριμένο πελάτη, τότε επιλέξτε το "κατάργηση εγγραφής" που θα βρείτε στον λογαριασμό του πελάτη.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
0 στους 0 το βρήκαν χρήσιμο
Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Υποβολή αιτήματος

Σχόλια