Παρακολούθηση

Πώς να τερματίσω την συνδρομή/συμβόλαιο του πελάτη μου;

Όταν κάποιος πελάτης σας δεν θέλει να χρησιμοποιεί πιά την συνδρομή του, τότε μπορείτε να ακυρώσετε το συμβόλαιο του με δύο διαφορετικούς τρόπους. Για να ακυρώσετε συνδρομές, χρειάζεται να πάτε στον λογαριασμό του  πελάτη μέσω της εφαρμογής "Πελάτες και προσωπικό" > Προιόντα > Συνδρομές > Επιλογές > Τερματισμός συνδρομής.

Αμέσως:

Όταν κάποιος πελάτης θέλει/ του επιτρέπεται να τερματίσει το συμβόλαιο του άμεσα, τότε μπορείτε να επιλέξετε το "Αμέσως". Aυτό σημαίνει ότι θα χάσει το δικαίωμα πρόσβασης που έχει μέσω της συνδρομής. Για παράδειγμα, δε θα μπορεί πλέον να κάνει check-in ή κρατήσεις για ομαδικά μαθήματα που απαιτούν την χρέωση πιστώσεων. Αυτός ο τρόπος τερματισμού συνδρομών είναι σχετικά απίθανο να χρησιμοποιηθεί καθώς οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μια περίοδο τερματισμού. Ώς εκ τούτου, ο δεύτερος τρόπος χρησιμοποιείται πολύ συχνότερα.

Στην ημερομηνία λήξης:

Όταν ο πελάτης σας επιθυμεί να ακυρώσει τη συνδρομή του, το πιο πιθανό είναι να έχει μια χρονική περίοδο πρίν την ημερομηνία όπου μπορεί να ακυρώσει το συμβόλαιο του. Αυτή η περίοδος μπορεί να κυμαίνεται από έναν μήνα μέχρι μισό χρόνο! Για να είστε βέβαιοι ότι έχετε διευθετήσει τα πάντα άμεσα, αντί να έχετε να πάτε πίσω στο προφίλ του πελάτη την ημερομηνία λήξης της συνδρομής του, έχουμε προσθέσει την επιλογή "Στην ημερομηνία λήξης" για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την συνδρομή του κανονικά μέχρι την ημερομηνία λήξης της. Μετά από αυτή, το συμβόλαιο θα τερματιστεί αυτόματα και δε θα δημιουργηθούν καινούρια τιμολόγια.

Δύο πράγματα που πρέπει να  θυμάστε όταν τερματίζετε συμβόλαια:

- Ακόμη κι όταν το συμβόλαιο του πελάτη σας έχει τερματιστεί, θα συνεχίσει να έχει πρόσβαση στο portal σας. Για να διαγράψετε κάποιον οριστικά από το σύστημα σας, πρέπει να τον κάνετε ανενεργό. Στο "Πελάτες και προσωπικό", μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομα του πελάτη που θέλετε να διαγράψετε. Στη αριστερή μεριά θα βρείτε την επιλογή "Κατάργηση εγγραφής".

- Όταν τερματίζετ ένα συμβόλαιο πρίν την ημερομηνία λήξης του, είναι πιθανό να έχει ήδη δημιουργηθεί ένα τιμολόγιο το οποίο όμως δεν χρειάζεται πλέον να πληρωθεί. Τιμολόγια που έχουν δημιουργηθεί απο το σύστημα δεν διαγράφονται αυτόματα όταν τελειώνει η συνδρομή. Θα χρειαστεί να πάτε στο αντίστοιχο τιμολόγιο και να διευθετήσετε/ πιστώσετε το συγκεκριμένο τιμολόγιο μόνοι σας.

 

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
1 στους 1 το βρήκαν χρήσιμο
Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Υποβολή αιτήματος

Σχόλια

Παρέχεται από τη Zendesk